Mi a csináld magad lényege?

Minden alapanyag együtt, ami a kiválasztott termékhez kell, hogy saját magad elkészíthesd, ez a csináld magad csomag. Vagy csak egy-egy alapanyag, amihez nehezen lehet hozzájutni. Ezeket találod ebben a kategóriában. Érdemes innen válogatni, ha szívesen készítesz magad játékokat vagy felszereléseket, esetleg szeretnéd megspórolni a munkadíjunkat.

Minden kifejlesztett terméknél örök probléma, hogy honnan szerezzünk be hozzá alapanyagokat úgy, hogy minél gazdaságosabban tudjuk elkészíteni, így az árát is a lehető legalacsonyabban tartani. Sokszor napokig csak azzal foglalkozunk, hogy kikalkuláljuk, miként tudunk a legjobban kijönni. Lehet, hogy máshol valamivel olcsóbban megtalálunk egy-egy anyagot a háromból, ami kell pl. egy játékhoz, de ha már mindent összevetünk (szállítási költségek, tranzakciós költségek), akkor kiderül, sokszor érdemes inkább a másikat választani. E tapasztalat miatt kínáljuk ezeket az anyagokat ilyen csomagban.

Ha csináld magad terméket rendelsz tőlünk, akkor kapsz mellé egy rövid leírást is, amiben elmondjuk neked, mi hogyan készítenénk el a cuccot. Természetesen nem kötelező ehhez tartanod magad, a tied, úgy készíted el, ahogy jólesik. 😉 Azért sokszor érdemes meghallgatnod a tanácsainkat, hogy biztosan elég legyen az anyag a kinézett termék elkészítéséhez.