kapcsolat

Amennyiben bármilyen kérdésed lenne hozzánk, használd bátran az alábbi kapcsolati űrlapot!

gyakori kérdések

Igen. Egyedi igényeiddel keress minket az info@ronapet.hu címen.

Írd meg elképzeléseidet az info@ronapet.hu címre. Pl:

“Sziasztok!

Szeretnék egy egyedi póráz-nyakörv szettet rendelni.
Egy félfojtó nyakörvet szeretnék, illetve a póráz kézfogójára szeretnék egy plusz D-karikát. Jó lenne, ha a póráz kezfogója bélelt lenne. Ha lehetséges, kb 3-4 cm széles martingale nyakörv és normál (2 v 1.5 cm?) póráz kombóban.
A szalag színe legyen kék, valami élénk, amin jól látszik a minta.
A minta pedig a két csatolt figura lenne.
Eb fejkörmérete 44 cm, nyaka 40 cm.”
A csatolt minta, valamint a mellékinformációk alapján küldünk egy látványtervet, majd annak elfogadása után elkészítjük és elküldjük neked a megrendelt terméket.
Írd meg nekünk az info@ronapet. hu címre az elképzeléseidet. Az emailben adj meg minden szükséges adatot (pl ruhaméret és szín, ajándéktárgy fajtája, színe). Küldd el a kiválasztott grafikát, de ügyelj arra, hogy a  kép minősége jó legyen. A látványterv elfogadása után elkészítjük és elküldjük neked a kiválasztott termékedet.
Egyedi termékek megrendelésekor kizárólag előre tudsz fizetni átutalással vagy PayPal-on. A megrendelt terméket az ellenérték beérkezése után készítjük és küldjük el neked, legkésőbb a 3. munkanapon

Előfordulhat. Amennyiben grafikai munkára is szükség van az elkészítéshez, akkor 2.000,- Ft grafikai költséget számítunk fel minden megkezdett fél óra után

pl: “szeretnék egy nyakörv-póráz szettet valami cuki birkával, rózsaszín alapszínben”

Ilyenkor nekünk meg kell találni azt a grafikát, ami szerinted elég cuki, össze kell állítanunk a szalagot. Ha szerencsénk van, elsőre eltaláljuk, ilyenkor fél óra költségét számítjuk fel.

Webáruházas vásárlásnál a megrendelés – és utánvétes fizetés kivételével – az ellenérték beérkezésétől számított 3. legkésőbb munkanapon elküldjük számodra a terméket. Egyedi megrendelés esetén is 3 munkanapra vállaljuk az elküldést, miután mindent véglegeítettünk és beérkezik a termék ellenértéke.
Igen, de külföldi megrendelésnél nincs lehetőség utánvétes fizetésre.
Írj emailt az info@ronapet.hu címre és megbeszéljük.
Adataidat kizárólag addig kezeljük, amíg arra szükségünk van a megrendelés teljesítéséhez (kivételt képez ezalól a számviteli bizonylaton szereplő adat, az nem megsemmisíthető). Ezért kérünk, hogy amikor legközelebb tőlünk rendelsz, újra hiánytalanul és pontosan add meg az adataidat.