Rona, Rona Design

A Rona brand mögött az állatok, ezen belül is a kutyák végtelen szeretete áll. Na meg persze azért némi tapasztalat is, hogy mik azok a felszerelések, amiket a mindennapokban jól használhatunk. Szeretünk nagyokat sétálni, és nagyon szeretjük a közös játékokat, legfőképpen ez inspirál minket. Szeretjük továbbá meglepni barátainkat ajándékokkal, és hát kutyásból van a legtöbb 😛

Küldetésünk, hogy jól használható, tartós felszereléseket készítsünk elérhető áron.

Termékeinkhez minőségi alapanyagokat használunk és alaposan leteszteljük, hogy egészen biztosak legyünk a használhatóságában és hasznosságában.

Szeretjük, amit csinálunk és reméljük, hogy ezt érzitek ti is, mikor kezetekbe veszitek termékeinket.

Rona – a kis kedvencek magyar hangja.

Rozi&Anna – Anna&Rozi

Tesók. Pesti csajok az Őrségben.

Kiváló minőségű alapanyagokból, komoly műszaki színvonalat képviselő gépparkkal készítjük kiváló minőségű termékeinket házi kedvenceink számára.

Saját termékeink esetében a munkafolyamatok nagy része (többféle feldolgozás, előkészítés) egyébként teljes mértékben kézimunkával történik és legfeljebb csak a végső összeállításhoz van szükség komoly gépekre.

Termékeink:
· Kutya- és macskajátékok
· Kutya- és macskafelszerelések
· Saját készítésű design termékek
· Egyedi ajándéktárgyak (szublimációs termékek)

Az általunk készített grafikák elemei a vecteezyről származnak. Amennyiben saját grafikát küldesz, kérünk, győződj meg a felhasználásának lehetőségéről.

Egyedi ajándéktárgyak, egyedi kisállat felszerelések, saját design termékek

Termékeinket elkészítjük az igényeid szerint is. Lehet, hogy neked hosszú pórázra van szükséged, vagy más (egyedi) mintával szeretnéd azt, vagy a hámot, nyakörvet. Szólj, átbeszéljük a lehetőségeket és megcsináljuk.

Ezenkívül a szublimációs termékeinket (pólók, párnák, bögrék, és a többi) is kérheted egyedi dizájnnal.

Az állatok nagy, jogfosztott, néma többség, amely csak a mi segítségünkkel maradhat fenn
(Gerard Durrell)