Leírás

Ha van kedved vagy szoktál felszereléseket készíteni a kutyádnak, akkor tudod, hogy nehézkes több különböző alkotóelemet beszerezni hozzá. Legyen az mikropolár, guurtni, csatok, szőnyegalap vagy műszőrme, nálunk megtalálhatod. Most lehetőséged van kis mennyiségben megvásárolni a hozzávalókat egy helyen. Így könnyedén megszerezheted magadnak azt az örömet, hogy a kezeid közül kerül ki kedvenced ajándéka. Nem mellesleg a munkadíjunk kifizetését is megúszod. 😉

Csináld magad kategóriánkban különböző alapanyagokat tudsz beszerezni kis tételben.

A 300 g/m² tömegű mikropolár (thermo) például akár már 10 cm-es léptékben választható nálunk. Természetesen ha a kosaradba raksz 4 db 10 centist belőle, az egyben fog érkezni, egy 40 centis darabban.

A mikopolár anyagszélessége 150 cm.

Összetétele 100% poliészter.

Mosógépben 40 fokon mosható.

Felhasználható játékokhoz, felszerelésekhez. Mi ebből készítjük a nagy kedvenc szimatszőnyeget. Használjuk még a fonott játékokhoz, nyakörvek és a pórázok fogójának béleléséhez is, de varrtunk már belőle párnát is. Az anyag felhasználásának lehetősége nagyon sokrétű. Puha és meleg, vidám, változatos színekben érhető el.

Bármilyen kérdés esetén kereshetsz minket emailben az info@ronapet.hu címen, hagyhatsz üzenetet a weboldalon vagy a facebook oldalunkon, esetleg hívhatsz a kapcsolati telefonszámunkon.

Ha van kedved vagy szoktál felszereléseket készíteni a kutyádnak, akkor tudod, hogy nehézkes több különböző alkotóelemet beszerezni hozzá. Legyen az mikropolár, guurtni, csatok, szőnyegalap vagy műszőrme, nálunk megtalálhatod. Most lehetőséged van kis mennyiségben megvásárolni a hozzávalókat egy helyen. Így könnyedén megszerezheted magadnak azt az örömet, hogy a kezeid közül kerül ki kedvenced ajándéka. Nem mellesleg a munkadíjunk kifizetését is megúszod. Csináld magad kategóriánkban különböző alapanyagokat tudsz beszerezni kis tételben. A 300 g/m² tömegű mikropolár (thermo) például akár már 10 cm-es léptékben választható nálunk. Természetesen ha a kosaradba raksz 4 db 10 centist belőle, az egyben fog érkezni, egy 40 centis darabban. A mikopolár anyagszélessége 150 cm. Összetétele 100% poliészter. Mosógépben 40 fokon mosható. Felhasználható játékokhoz, felszerelésekhez. Mi ebből készítjük a nagy kedvenc szimatszőnyeget.