Szimatszőnyeg

6 200 Ft6 700 Ft

Színes polárból készült szimatszőnyeg, mellyel fejlesztheted, vagy egyszerűen csak lekötheted kutyád. A szimatolás a kutyánál egy nagyon fontos tevékenység, fejleszti és fárasztja szellemileg, ezzel hozzájárul, hogy kis kedvenced nyugodt és kiegyensúlyozott legyen..
Ez a termék is kézzel készül, mint a Rona műhelyben általában minden.

30×30 és 15×15 centiméteres méretben elérhető.

 

Leírás

Színes, erős polárból készült szimatszőnyeg, mellyel fejlesztheted, vagy egyszerűen csak lekötheted kutyád. Kiválóan alkalmas motiválásra és közös szórakozásra. A szimatolás a kutyánál egy nagyon fontos, alapvető tevékenység, mely fejleszti és fárasztja szellemileg, ezzel hozzájárul, hogy kis kedvenced mindig nyugodt és kiegyensúlyozott legyen.
Ez a termék is egyedileg, kézzel készül, mint a Rona műhelyben általában minden. Erősre és strapabíróra terveztük, de fontos, hogy ez a játék is közös tevékenységre szolgál. Mivel a játékot jutalomfalattal illetve élelemmel együtt használjátok, a benne maradt illatok miatt az átlagosnál is nagyobb az esély, hogy a kutya megpróbálja szétszedni, ha egyedül marad vele. Ezért azt javasoljuk, hogy felügyelet nélkül ez ne történjen meg, a játék végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen.

Így vásárold meg a szimatszőnyeget:

A vásárlás során kiválaszthatod a megfelelő méretet és formát, valamint a színeinél is széles skáláról válogathatsz. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is. A nagyobb méretet kérheted négyzet vagy kör formában, a kisebbnél sajnos csak négyzetre van lehetőség. A kicsit egyébként is csak egészen kis termetű vagy kölyök korú kutyáknak javasoljuk, mivel nem méretéből adódóan nem lehet benne túl sok jutalomfalatot elrejteni.

A szimatszőnyeg körülbelül 30×30 és 15×15 centiméteres méretben elérhető. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, itt is lehet pici eltérés a rákötözött polár darabok hossza és nyúlása miatt.

Ha nem csak játszanál a szimatszőnyeggel:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a szimatszőnyegnek? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

– Amennyiben magadnak készítenéd el, termékeink között megtalálod az alapanyagokat csomagban is, hogy ne kelljen különböző helyeken felkutatni azokat. Lehetőséged van továbbá csak az alap rács megvásárlására is, ezt is megtalálod az áruházban. A nálunk kapható szimatszőnyeg rács jelenleg már nincs Magyarországon forgalomban. Az alapanyagokat tartalmazó csomag mellé küldünk egy leírást is arról, mi hogyan készítjük el a szimatszőnyeget.

.

Játék, fejlesztés, szimatolás: Boldog kutya

Itt pedig Dia (Szeifer Diána) a Kalandagarak – Hunor & Diadal Diája megmutatja mi ez és hogyan használd

 

 

 

 

További információk

Tömeg 0,5 kg
Méretek 30 × 30 × 5 cm
méret

15×15 cm, 30x30cm, 30 cm átmérőjű kerek

szín

zöld-mályva, narancs-mályva, kék-pink, zöld-narancs, kék-narancs, zöld-kék, kék-mályva-pink, kék-mályva, kék-zöld-narancs