Rugós-fonott huzakodó játék

4 800 Ft

Elfogyott

Huzakodó játék, vidám színekben. A két végén egy-egy elmaradhatatlan tehéngumi “rudacskával”, valamint csipogóval.  Minden együtt van, ami motiválja a kutyádat a közös játékra.

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , , , , , ,

Leírás

Puha, polár anyagú rugós-fonott körülbelül 80 centiméteres huzakodó játék vidám színekben. A körülbelül 30 centiméteres, erős fonat végére egy gumival ellátott, termo anyaggal bélelt füles fogó kerül, ez segít csillapítani a rántások erejét. Jól bírja a harapást és a fonás módja miatt az a veszély sem fenyeget, hogy játék közben kinyúlik. A végén hagyott termo szálak játékra hívják kis kedvencedet, így minden együtt van, ami motiválja a kutyádat. A huzakodás tréningezi a kutya zsákmányszerző ösztönét is, ami egy alapösztön, de azért nem kell attól tartani, hogy a huzakodás hatására megfogdossa a szomszéd tyúkjait. 🙂
A huzakodójáték nem túl vastag, mégis erős, ezért kis- és nagyobb termetű kutyáknak is ideális lehet. Könnyű ráfogni, de mégsem szakad el erősebb húzás hatására sem.
A játék kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagokból készül a Rona műhelyben. Mivel egyedi, kézi készítésű, ezért sosem készül két pontosan egyforma darab.
Erősre és strapabíróra terveztük, de fontos, hogy ez a játék is közös tevékenységre szolgál. Előfordulhat, hogy a kutya megpróbálja szétszedni, ha egyedül marad vele. Ezért azt javasoljuk, hogy felügyelet nélkül ez ne történjen meg, a játék végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen.

Így vásárold meg a rugós-fogós fonott huzakodójátékot:

A vásárlás során kiválaszthatod a játék színét, azaz hogy fiúsat vagy lányosat szeretnél inkább. Nem került fel az áruházba minden elérhető szín, ezért ha konkrét igényed van, érdeklődhetsz emailben is.

A huzakodójáték körülbelül fél méteres hosszúságban készül. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, itt is lehet eltérés a méretben. Vásárláskor a megjegyzés rovatban jelölheted, ha más hosszúságban szeretnéd elkészíttetni.

Rugós-fonott huzakodójáték nem csak játékra:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a huzakodójátéknak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Fül nélkülit szeretnél?

Hosszú fonott huzakodójáték

 

Egy érdekes cikk ITT arról, hogy a játéknak milyen jótékony hatásai vannak mindkettőtökre.

 

 

 

További információk

Méretek 10 × 10 × 5 cm
szín

Fiús, Lányos