Hosszú, fonott huzakodó játék

4 000 Ft

Huzakodó játék vidám színekben. Kb 1 méter hosszúságú termopolár és műszőrme anyagból készül, belsejében kötéllel megerősítve .

 

 

Leírás

Puha, polár és műszőrme anyagból font hosszú huzakodó játék vidám színekben. A hosszú, körülbelül 1 méteres fonat két végére egy-egy csomó kerül, ez segít azt a kézben megtartani. Jól bírja a harapást és mivel a belsejébe egy erős kötél is kerül, az a veszély sem fenyeget, hogy játék közben kinyúlik. A műszőrme izglalmas textúrája játékra hívja kis kedvencedet, így minden együtt van, ami motiválja a kutyádat. A huzakodás tréningezi a kutya zsákmányszerző ösztönét is, ami egy alapösztön, de azért nem kell attól trtani, hogy a játék hatására megfogdossa a szomszéd tyúkjait. 🙂
A huzakodójáték nem túl vastag, mégis erős, ezért kis- és nagyobb termetű kutyáknak is ideális lehet. Könnyű ráfogni, de mégsem szakad el erősebb húzás hatására sem.
A játék kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagokból készül a Rona műhelyben. Mivel egyedi, kézi készítésű, ezért sosem készül két pontosan egyforma darab.
Erősre és strapabíróra terveztük, de fontos, hogy ez a játék is közös tevékenységre szolgál. Előfordulhat, hogy a kutya megpróbálja szétszedni, ha egyedül marad vele. Ezért azt javasoljuk, hogy felügyelet nélkül ez ne történjen meg, a játék végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen.

Így vásárold meg a hosszú fonott huzakodójátékot:

A vásárlás során kiválaszthatod a játék színét, azaz hogy fiúsat vagy lányosat szeretnél inkább. Nem került fel az áruházba minden elérhető szín, ezért ha konkrét igényed van, érdeklődhetsz emailben is.

A huzakodójáték körülbelül 1 méteres hosszúságban készül. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, itt is lehet eltérés méretben. Vásárláskor a megjegyzés rovatban jelölheted, ha más hosszúságban szeretnéd elkészíttetni.

Hosszú fonott huzakodójáték nem csak játékra:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a huzakodójátéknak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Rövidebbet szeretnél?

Fonott huzakodójáték

 

Egy érdekes cikk ITT arról, hogy a játéknak milyen jótékony hatásai vannak mindkettőtökre.

 

 

 

 

 

További információk

Méretek 10 × 10 × 5 cm
szín

Fiús, Lányos