Huzakodójáték zseníliából labdával és rugós füllel

3 550 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Huzakodójáték, vidám színekben. Puha zseniliával, kényelmes rugós fogóval, és ha akarod, csipogóval. A végén egy elmaradhatatlan fejőgumi “labdával”  Minden együtt van, ami motiválja a kutyádat a közös játékra.

 

Leírás

Puha, zseníliából készült huzakodójáték vidám színekben. Kényelmes, polár anyaggal bélelt, rugós fogóval készítjük el, és ha akarod, csipogót is varrunk bele. A végére egy elmaradhatatlan újrahasznosított, tehenészetekben használt fejőgumi “labdát” varrunk. Ez jól bírja a harapást és mivel már használt, még jobban csábítja a kutyát, hogy játszon vele. Így minden együtt van, ami motiválja a kutyádat a közös játékra.
A huzakodójáték zsenília párnája alap esetben ki van tömve, de ha kis kedvenced kis termetű, ezért te egy kissé vékonyabb játékot szeretnél, a megjegyzés rovatban jelezheted, hogy ne tegyünk bele semmit.
A játék kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagokból készül a Rona műhelyben. Mivel egyedi, kézi készítésű, ezért sosem készül két pontosan egyforma darab.
Erősre és strapabíróra terveztük, de fontos, hogy ez a játék is közös tevékenységre szolgál. Előfordulhat, hogy a kutya megpróbálja szétszedni, ha egyedül marad vele. Ezért azt javasoljuk, hogy felügyelet nélkül ez ne történjen meg, a játék végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen.

Így vásárold meg a huzakodójátékot:

A vásárlás során kiválaszthatod színt, valamint hogy szeretnéd ha sípolna, vagy nem. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is. Amennyiben egészen kis termetű a kutyád, inkább a kisebb, plüss anyagból készült puppy játékot javasoljuk. Az kevésbé erős ugyan, de sokkal kényelmesebb neki játszani vele. Ha bizonytalan vagy, melyik lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén.

A huzakodójáték körülbelül 25 centiméteres párnával és körülbelül 40 centiméteres fogóval készül. A teljes hosszúsága így 70-75 centiméterre tehető. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, itt is lehet eltérés méretben. Vásárláskor a megjegyzés rovatban jelölheted, ha más hosszúságban szeretnéd elkészíttetni.

Huzakodójáték nem csak játékra:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a huzakodójátéknak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Más anyagból szeretnéd?

Huzakodójáték műszőrméből

Egy érdekes cikk ITT arról, hogy a játéknak milyen jótékony hatásai vannak mindkettőtökre.

 

 

 

További információk

Méretek 15 × 15 × 5 cm
szín

Fiús, Lányos

Kiegészítő

Síppal, Síp nélkül

Érdekelhetnek még…