Huzakodópárna zsenilából, két gumival

3 200 Ft

Elfogyott

Huzakodópárna a két végén újrahasznosított fejőgumival. Nagyszerű játék neked és a kutyádnak. Mert a fáradt kutya a boldog kutya.

 

Leírás

Puha, zsenilia anyagból készült huzakodópárna vidám színekben. Ha akarod, csipogót is varrunk bele. A nagy méretű huzakodópárna két végére egy-egy elmaradhatatlan újrahasznosított, tehenészetekben használt fejőgumi “labdát” vagy rudat varrunk. Ez jól bírja a harapást és mivel már használt, még jobban csábítja a kutyát, hogy játszon vele. Így minden együtt van, ami motiválja a kutyádat a közös játékra.
A huzakodójáték zsenilia párnája alap esetben ki van tömve, de ha kis kedvenced kis termetű, ezért te egy kissé vékonyabb játékot szeretnél, a megjegyzés rovatban jelezheted, hogy ne tegyünk bele semmit.
A játék kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagokból készül a Rona műhelyben. Mivel egyedi, kézi készítésű, ezért sosem készül két pontosan egyforma darab.
Erősre és strapabíróra terveztük, de fontos, hogy ez a játék is közös tevékenységre szolgál. Előfordulhat, hogy a kutya megpróbálja szétszedni, ha egyedül marad vele. Ezért azt javasoljuk, hogy felügyelet nélkül ez ne történjen meg, a játék végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen.

Így vásárold meg a huzakodójátékot:

A vásárlás során kiválaszthatod a játék színét, valamint hogy szeretnéd ha sípolna, vagy nem. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is. Amennyiben egészen kis termetű a kutyád, inkább a kisebb, plüss anyagból készült puppy játékot javasoljuk. Az kevésbé erős ugyan, de sokkal kényelmesebb neki játszani vele. Ha bizonytalan vagy, melyik lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén.

A huzakodójáték körülbelül 20-25 centiméteres párnával és és a két végén egy-egy fejőgumi labdával készül. A teljes hosszúsága így 30-45 centiméterre tehető, típustól függően. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, itt is lehet eltérés méretben. Vásárláskor a megjegyzés rovatban jelölheted, ha más hosszúságban szeretnéd elkészíttetni.

Huzakodópárna zseniliából nem csak játékra:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a huzakodójátéknak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Más anyagból szeretnéd?

Huzakodópárna műszőrméből

Egy érdekes cikk ITT arról, hogy a játéknak milyen jótékony hatásai vannak mindkettőtökre.

 

 

További információk

Méretek 10 × 10 × 5 cm
szín

zöld-fekete, pink-fekete, kék-fekete, narancs-fekete

Típus

Egyenes gumival, Gumilabdával

Kiegészítő

Síppal, síp nélkül