Kétgumis, műszőrme huzakodópárna

3 000 Ft

Elfogyott

Huzakodó játék, a két végén egy-egy elmaradhatatlan tehéngumi “rudacskával” vagy labdával, valamint csipogóval.  Minden együtt van, ami motiválja a kutyádat a közös játékra. A kép illusztráció, a műszőrme színét mindig az aktuális készlet határozza meg.

 

Leírás

Puha, műszőrme anyagból készült kétgumis huzakodópárna. Ha akarod, csipogót is varrunk bele. A nagy méretű huzakodópárna két végére egy-egy elmaradhatatlan újrahasznosított, tehenészetekben használt fejőgumi labdát vagy rudat varrunk. Ez jól bírja a harapást és mivel már használt, még jobban csábítja a kutyát, hogy játszon vele. Így minden együtt van, ami motiválja a kutyádat a közös játékra.
A huzakodójáték műszőrme párnája alap esetben ki van tömve, de ha kis kedvenced kis termetű, ezért te egy kissé vékonyabb játékot szeretnél, a megjegyzés rovatban jelezheted, hogy ne tegyünk bele semmit.
A játék kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagokból készül a Rona műhelyben. Mivel egyedi, kézi készítésű, ezért sosem készül két pontosan egyforma darab.
Erősre és strapabíróra terveztük, de fontos, hogy ez a játék is közös tevékenységre szolgál. Előfordulhat, hogy a kutya megpróbálja szétszedni, ha egyedül marad vele. Ezért azt javasoljuk, hogy felügyelet nélkül ez ne történjen meg, a játék végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen.

Így vásárold meg a huzakodójátékot:

A vásárlás során kiválaszthatod hogy szeretnéd ha sípolna, vagy nem.  Amennyiben egészen kis termetű a kutyád, inkább a kisebb, plüss anyagból készült puppy játékot javasoljuk. Az kevésbé erős ugyan, de sokkal kényelmesebb neki játszani vele. Ha bizonytalan vagy, melyik lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén.

A huzakodójáték körülbelül 20-25 centiméteres párnával és és a két végén egy-egy fejőgumi labdával vagy rúddal készül. A teljes hosszúsága így 30-45 centiméterre tehető, típustól függően. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, itt is lehet eltérés méretben. Vásárláskor a megjegyzés rovatban jelölheted, ha más hosszúságban szeretnéd elkészíttetni.

Kétgumis huzakodópárna műszőrméből nem csak játékra:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a huzakodójátéknak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Más anyagból szeretnéd?

Huzakodópárna zsenilából

 

Egy érdekes cikk ITT arról, hogy a játéknak milyen jótékony hatásai vannak mindkettőtökre.

További információk

Méretek 10 × 10 × 5 cm
Kiegészítő

Síppal, Síp nélkül

Gumi típus

Labda, Rúd