Huzakodó párna zseniliából, két füllel

3 700 Ft3 900 Ft

Elfogyott

Huzakodó játék, vidám színekben. A két végén egy-egy rugós füllel, valamint ha akarod, csipogóval.  Minden együtt van, ami motiválja a kutyádat a közös játékra.

 

Leírás

Puha, zsenilia anyagból készült huzakodó párna vidám színekben. Ha akarod, csipogót is varrunk bele. A nagy méretű huzakodópárna két végére egy-egy hosszú fogó kerül, melybe gumit varrunk, hogy csillapítsa a rángásokat. A termék jól bírja a harapást és csábítja a kutyát, hogy játszon vele. Minden együtt van benne, ami motiválja a kutyádat a közös játékra.
A huzakodójáték zsenilia párnája alap esetben ki van tömve, de ha kis kedvenced kis termetű, ezért te egy kissé vékonyabb játékot szeretnél, a megjegyzés rovatban jelezheted, hogy ne tegyünk bele semmit.
A játék kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagokból készül a Rona műhelyben. Mivel egyedi, kézi készítésű, ezért sosem készül két pontosan egyforma darab.
Erősre és strapabíróra terveztük, de fontos, hogy ez a játék is közös tevékenységre szolgál. Előfordulhat, hogy a kutya megpróbálja szétszedni, ha egyedül marad vele. Ezért azt javasoljuk, hogy felügyelet nélkül ez ne történjen meg, a játék végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen.

Így vásárold meg a huzakodó játékot:

A vásárlás során kiválaszthatod a játék színét, valamint hogy szeretnéd ha sípolna, vagy nem. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is. Amennyiben egészen kis termetű a kutyád, inkább a kisebb, plüss anyagból készült puppy játékot javasoljuk. Az kevésbé erős ugyan, de sokkal kényelmesebb neki játszani vele. Ha bizonytalan vagy, melyik lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén.

A huzakodó játék körülbelül 20-25 centiméteres párnával és és a két végén egy-egy hosszú, rugóval felszerelt, puhán bélelt füllel készül. A teljes hosszúsága így több, mint egy méterre tehető. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, itt is lehet eltérés méretben. Vásárláskor a megjegyzés rovatban jelölheted, ha más hosszúságban szeretnéd elkészíttetni.

Huzakodó párna zseniliából nem csak játékra:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a huzakodó párnának? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Más anyagból szeretnéd?

Huzakodópárna műszőrméből

Egy érdekes cikk ITT arról, hogy a játéknak milyen jótékony hatásai vannak mindkettőtökre.

További információk

Méretek 10 × 10 × 5 cm
méret

kicsi, nagy

szín

fiús, lányos

Típus

Normál, Sípolós