4 szálas hengerpóráz

6 700 Ft8 700 Ft

Paracord zsinórból font kerek, 120 cm-es póráz.

Rendeléskor a megjegyzés rovatban tudod megadni a két színt, amiből szeretnéd.

Leírás

Színes paracord zsinórból font kerek metszetű, 120 cm hosszú normál 4 szálas hengerpóráz. Átmérője kb 1 cm.
Ez egy nagyon könnyű fonat, így használat közben valamennyit nyúlhat, de a rugalmasságának köszönhetően végleg kinyúlni nem fog. A mindössze 4 szálnak köszönhetően a póráz nem foglal nagy helyet, akár egy nagyobb zsebben is elfér. Alapanyaga miatt viszont mégi erős, erről lejjebb bővebben is olvashatsz.

A 4 szálas póráz megvásárlásának menete:

Jelenleg három féle karabínerrel tudod megrendelni, ezek a könnyített, normál vagy a kerek csatok. Mindháromnak megvan a maga előnye, mi bármelyikkel elkészítjük neked, ahogy szeretnéd. A kiválasztást a lenyíló menü segítségével könnyedén elvégezheted.
Rendeléskor a megjegyzés rovatban tudod megadni a két színt, amiből szeretnéd. A jelenleg rendelhető színeinket ITT találod meg.

Ha nem csak használnád a 4 szálas pórázt:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a 4 szálas póráznak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Amit a paracord zsinórról tudni lehet:

A paracord két részből áll, egy belső magból és a külső köpenyből, könnyű műanyag zsinór. A burkolat és a belső szálak könnyen elválaszthatóak, azokat külön-külön is fel lehet használni. A fonott köpeny több szálból áll, így képez sima bevonatot a mag körül, ami pedig az eredeti terméknél 7 különálló, sodrott műanyag szál. Az 550 paracord burkolata pontosan 32 szálból tevődik össze, ezt nevezhetjük paracord fonalnak. A zsinór magja nylon szálakból álló szerkezet és ezek összességének köszönhető a kötél keresztmetszetéhez képest nagy teherbírása.

A paracord, a húzó irányú terhelést nem csak a magjában vagy a köpenyében veszi fel, hanem teljes keresztmetszetében átviszi. Szerkezetének köszönhetően a paracord dinamikusan veszi fel a terheléseket és jól reagál a hirtelen megnyúlásra. A műanyag alapanyagnak köszönhetően a kötél gyorsan szárad, nem tartja a nedvességet, könnyen tisztítható és ellenálló a környezeti és mechanikai hatásokkal szemben. UV álló, nem rohad vagy gombásodik.
Szakítószilárdsága 250 kg.

További információk

Tömeg 0,1 kg
Méretek 10 × 10 × 5 cm
Csat

Könnyített, Normál, Kerek