Leírás

Ha nem kijárós a macskád, de szeretnéd, ha a szabadban is bandázhatna, adj rá egy macska szettet és vidd ki sétálni. A cicáknak is szükségük van új ingerekre, de a biztonságuk még ennél is fontosabb. Ezért idális választás számukra a macska szett. A hám több irányból állítható, hogy jól illeszkedjen, így kényelmes és biztonságos. Kialakításának köszönhetően nem zavarja macskádat a mozgásban, így hamar hozzászoktatható. A macskák sokkal jobban viselik, ha hám van rajtuk, mint a nyakörvet, ezért azt javasoljuk, inkább így sétáltasd. A póráz pedig játékkal van ellátva, így a szórakozás is biztosított.

A macska hám nincs ellátva béléssel, mivel az csökkentené az állíthatóságot. Erős és tartós anyagokból, egyedileg, kézzel készül a Rona műhelyben. Jelenleg két mintával készítjük, de természetesen ezt is egyediesítheted a többi Rona termékhez hasonlóan. Ha van hozzá grafikád, esetled szeretnéd, ha mi készítenénk másfélét, írj nekünk emailt, hogy megbeszélhessük a részleteket. A pórázon pedig nincs szalag, de ezt is kérheted, ha úgy szeretnéd.

Séta után mindig vedd le a hámot, soha ne hagyd macskádat a felszerelésben, mivel ez felügyelet nélkül balesetveszélyes. Ugrándozás és bújkálás közben felakadhat valamire, így akár meg is sérülhet. A hám viselése azonban felügyelet mellett teljesen biztonságos.

Így vásárold meg a macska szettet:

A vásárlás során kiválaszthatod a macska szett színét, valamint a grafikáját. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is.  Ha bizonytalan vagy, milyen méret lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén, bár a kialakítása miatt ez a hám a nagy szélsőségektől eltekintve minden cicának megfelelő méretű.

A macska szett erős gurtniból, szublimációs technikával nyomtatott szalaggal, valamint strapabíró fittingekkel készül. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, a macska hámnál is lehet eltérés az itt látható képekhez kepest. Mosógépben mosható, maximum 40 fokon.

Macska szett nem csak viselésre:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a macska szettnek? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Nem szeretnéd szettben?

Macska póráz

Macska hám