Leírás

Ha nem kijárós a macskád, de szeretnéd, ha a szabadban is bandázhatna, adj rá egy macska pórázt hámmal és vidd ki sétálni. A cicáknak is szükségük van új ingerekre, de a biztonságuk még ennél is fontosabb. Ezért idális választás számukra a macska póráz. Hosszú, erős, de könnyű, a végén játékkal. Így kényelmes, biztonságos és izgalmas. Kialakításának köszönhetően nem zavarja macskádat a mozgásban, így hamar hozzászoktatható. A macskák sokkal jobban viselik, ha hám van rajtuk, mint a nyakörvet, ezért azt javasoljuk, inkább azzal sétáltasd.

A macska póráz keskeny gurtniból készül, hogy ne terhelje kis kedvencedet. Erős és tartós anyagokból, egyedileg, kézzel készül a Rona műhelyben. Jelenleg két színt találsz az áruházban, ezek szalag nélküliek, de természetesen ezt is egyediesítheted a többi Rona termékhez hasonlóan. Ha van hozzá grafikád, esetled szeretnéd, ha mi készítenénk hozzá egyet, írj nekünk emailt, hogy megbeszélhessük az árat és a részleteket.

Séta után soha ne hagyd macskádat a felszerelésben, mivel ez felügyelet nélkül balesetveszélyes. Ugrándozás és bújkálás közben felakadhat valamire, így akár meg is sérülhet. A hám és a macska póráz viselése azonban felügyelet mellett teljesen biztonságos.

Így vásárold meg a macska pórázt:

A vásárlás során kiválaszthatod a macska póráz színét, valamint a grafikáját, ha úgy szeretnéd. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is.  Ha bizonytalan vagy, milyen méret lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén.

A macska póráz erős gurtniból, igény szerint szublimációs technikával nyomtatott szalaggal, valamint strapabíró fittingekkel készül. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, a macska póráznál is lehet eltérés az itt látható képekhez kepest. Mosógépben mosható, maximum 40 fokon.

Macska póráz nem csak viselésre:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a macska póráznak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Szeretnél hozzá hámot is?

Macska hám