Fejőgumis huzakodó

1 500 Ft

Újrahasznosított fejőgumi felhasználásával készült huzkodós játék kutyáknak. Erős anyagokból készült, strapabíró, imádják a kutyák.

Leírás

Erős, tehenészeti fejőgumival készült huzakodó játék. Kétféle fogóval készítjük a fejőgumis huzakodót, vagy egy csomó kerül rá, vagy egy plusz fogó egy gumi rudacskával a kényelmesebb tartás érdekében. A végére egy elmaradhatatlan újrahasznosított, tehenészetekben használt fejőgumi “harangot” kötünk. Ez jól bírja a harapást és mivel már használt, még jobban csábítja a kutyát, hogy játszon vele. Így minden együtt van, ami motiválja a kutyádat egy nagyszerű közös játékra.
A játék kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagokból készül a Rona műhelyben. Mivel egyedi, kézi készítésű, ezért sosem készül két pontosan egyforma darab.
Erősre és strapabíróra terveztük, de fontos, hogy ez a játék is közös tevékenységre szolgál. Előfordulhat, hogy a kutya megpróbálja szétrágni, ha egyedül marad vele. Ezért azt javasoljuk, hogy felügyelet nélkül ez ne történjen meg, a játék végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen.

Így vásárold meg a fejőgumis huzakodót:

A vásárlás során kiválaszthatod színt, valamint hogy milyen kialakítású fogót szeretnél rá. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is. Amennyiben egészen kis termetű a kutyád, inkább a kisebb, plüss anyagból készült puppy játékot javasoljuk. Az kevésbé erős ugyan, de sokkal kényelmesebb neki játszani vele. Ha bizonytalan vagy, melyik lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén.

A huzakodójáték körülbelül 15 centiméteres gumiharanggal és körülbelül 25-35 centiméteres fogóval készül. A teljes hosszúsága így 40-50 centiméterre tehető. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, itt is lehet eltérés méretben. Vásárláskor a megjegyzés rovatban jelölheted, ha más hosszúságban szeretnéd elkészíttetni.

Huzakodójáték nem csak játékra:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a fejőgumis huzakodónak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Más típust szeretnél?

Huzakodójáték műszőrméből

Egy érdekes cikk ITT arról, hogy a játéknak milyen jótékony hatásai vannak mindkettőtökre.

 

 

 

 

 

További információk

Tömeg 0,15 kg
Méretek 10 × 10 × 5 cm
Típus

Gumiharang fogóval, Gumiharang csomós, Karika

Szín

Narancs-mintás, Kék-sárga, Kék, Barna