Extra erős zsenilia huzakodó játék

3 800 Ft

Elfogyott

Huzakodó játék vidám színekben. Puha zseniliával, kényelmes rugós fogóval és ha akarod, csipogóval. Kivitelének köszönhetően ideális nagyobb, keményebb fogású kutyáknak.
Mint minden játék, ez is közös időtöltésre készült. Ne hagyd a kutyát egyedül játszani vele, ha hajlamos rá, hogy szétrágja. Minden együtt van, ami motiválja a kutyádat a közös játékra.

 

Leírás

Puha, de extra erős zseníliából készült huzakodójáték vidám színekben. A rugós fogórészhez csak a képen látható zöld-fekete anyagot tudjuk biztosítani, de a párnához más színt is kérhetsz. Ha nem zöldet szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot itt a chaten, emailben, vagy a facebook oldalunkon üzenetben. Kényelmes, rugós fogóval készítjük el, és ha akarod, csipogót is varrunk bele. Ez jól bírja a harapást és csábítja a kutyát, hogy játszon vele. Így minden együtt van, ami motiválja a kutyádat a közös játékra.
A huzakodójáték zsenília párnája ki van tömve, ettől még puhább érzést nyújt.
A játék kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagokból készül a Rona műhelyben. Mivel egyedi, kézi készítésű, ezért sosem készül két pontosan egyforma darab.
Erősre és strapabíróra terveztük, de fontos, hogy ez a játék is közös tevékenységre szolgál. Előfordulhat, hogy a kutya megpróbálja szétszedni, ha egyedül marad vele. Ezért azt javasoljuk, hogy felügyelet nélkül ez ne történjen meg, a játék végeztével vedd el tőle és tartsd biztonságos helyen.

Így vásárold meg az extra erős huzakodójátékot:

A vásárlás során kiválaszthatod színt, valamint hogy szeretnéd ha sípolna, vagy nem. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is. Amennyiben egészen kis termetű a kutyád, inkább a kisebb, plüss anyagból készült puppy játékot javasoljuk. Az kevésbé erős ugyan, de sokkal kényelmesebb neki játszani vele. Ha bizonytalan vagy, melyik lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén.

A huzakodójáték körülbelül 25 centiméteres párnával és körülbelül 40 centiméteres fogóval készül. A teljes hosszúsága így 70-75 centiméterre tehető. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, itt is lehet eltérés méretben. Vásárláskor a megjegyzés rovatban jelölheted, ha más hosszúságban szeretnéd elkészíttetni.

Extra erős huzakodójáték nem csak játékra:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni az extra erős huzakodójátéknak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Más anyagból szeretnéd?

Huzakodójáték műszőrméből

Egy érdekes cikk ITT arról, hogy a játéknak milyen jótékony hatásai vannak mindkettőtökre.

 

 

 

 

További információk

Méretek 15 × 15 × 5 cm
kivitel

csipogóval, csipogó nélkül