Leírás

Desigual szett, amit egy spanyol márka ihletett. A Desigual márka színes és egyedi ruhadarabjaival hívja fel magára a figyelmet. A színek és a minták kusza kavalkádja fedezhető fel ezekben a cuccokban, így ti is kitűnhettek a tömegből.

A Desigual szettek 20 mm szélesek, ha ettől el szeretnél térni (15 vagy 25, esetleg 40 mm), akkor arra kérünk, írj nekünk egy emailt vagy üzenetet a jobb alsó sarokban található chat ablakban, hogy megbeszélhessük a részleteket. Igaz ez akkor is, ha nem ezt a típust szeretnéd, hiszen el tudjuk készíteni biztonsági vagy félfojtó, esetleg martingale nyakörvvel is. A Desigual szett egyedileg, kézzel készül a Rona műhelyben, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával. Ezért a minta nem pontosan egyezik meg a képeken láthatóval. Annyira egyedi, hogy mi magunk sem tudunk két teljesen egyformát készíteni. A softshell bélésnek köszönhetően egy igazán puha és kényelmes viselet, miközben az anyag maga nagyon tartós és ellenáló, vízlepergető hatású. Puha nyakörvben a kutyád is boldogabb.

Így vásárold meg a Desigual szettet:

A vásárlás során kiválaszthatod a desigual nyakörv mintáját és méretét. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is.  Ha bizonytalan vagy, milyen méret lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén.

A desigual szett erős, nagy teherbírású gurtniból, szublimációs technikával nyomtatott szalaggal, softshell béléssel valamint strapabíró fittingekkel készül. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, a Desigual nyakörvnél is lehet eltérés az itt látható képekhez kepest. Sőt, szinte kizárt, hogy egy pont ugyanilyet kapj, ez a minta sokszínűsége miatt majdnem lehetetlen. Mosógépben mosható, maximum 40 fokon.

Desigual szett nem csak viselésre:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj nekünk az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a Desigual szettnek? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Csak pórázt vagy nyakörvet szeretnél?

Desigual póráz

Desigual nyakörv