Leírás

Desigual póráz, amit egy spanyol márka ihletett. A Desigual márka színes és egyedi ruhadarabjaival hívja fel magára a figyelmet. A színek és a minták kusza kavalkádja fedezhető fel ezekben a cuccokban, így ti is kitűnhettek a tömegből.

A Desigual pórázak 20 mm szélesek, ha ettől el szeretnél térni (15 vagy 25 mm), akkor arra kérünk, írj nekünk egy emailt vagy üzenetet a jobb alsó sarokban található chat ablakban, hogy megbeszélhessük a részleteket. Igaz ez akkor is, ha nem ezt a típust szeretnéd, hiszen el tudjuk készíteni neked akár kiképző formában is. A Desigual póráz is egyedileg, kézzel készül a Rona műhelyben, kizárólag minőségi alapanyagok felhasználásával. Ezért a minta nem pontosan egyezik meg a képeken láthatóval. Annyira egyedi, hogy mi magunk sem tudunk két teljesen egyformát készíteni. A softshell bélésnek köszönhetően egy igazán puha és kényelmes fogású póráz, miközben az anyag maga nagyon tartós és ellenáló, vízlepergető hatású. Hozzá való puha nyakörvben a kutyád is boldogabb. Ezt megtalálod a szöveg végén a link alatt, vagy keresd az áruházban.

Így vásárold meg a Desigual pórázt:

A vásárlás során kiválaszthatod a desigual póráz mintáját. Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is.  Ha bizonytalan vagy, milyen méret lenne neked megfelelő, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén.

A desigual póráz erős, nagy teherbírású gurtniból, szublimációs technikával nyomtatott szalaggal, softshell béléssel valamint strapabíró fittingekkel készül. Természetesen, mint minden egyedileg, kézzel készült termék esetében, a Desigual nyakörvnél is lehet eltérés az itt látható képekhez kepest. Sőt, szinte kizárt, hogy egy pont ugyanilyet kapj, ez a minta sokszínűsége miatt majdnem lehetetlen. Mosógépben mosható, maximum 40 fokon.

Desigual póráz nem csak viselésre:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj nekünk az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a Desigual póráznak? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Szeretnél hozzá illő nyakörvet is?

Desigual nyakörv