Legújabb termékek

Időről időre előrukkolunk valami újdonsággal, mert azt tapasztaljuk a saját falkánkban és vásárlóink visszajelzései alapján is, hogy nem csak mi két-, hanem négylábú barátaink is szeretik a változatosságot.

Az ő elvárásaikat játékaink változatosságával, míg a tiédet összes termékünkével szeretnénk kiszolgálni

Itt találod meg azokat a felszereléseket, amelyek újdonságként szerepelnek a Rona kínálatában.

Paracord felszerelések

Erős paracord zsinorból font póráz és nyakörv szett, vagy külön, ha akarod. 🙂 Első darabjainkat már megtalálod az áruházban.

Polarbee

Puha termopolár anyagból, 100%-ban kézzel készült játék, mely alkalmas apportírozásra és huzakodásra is. Kialakításából adódóan nem lehet tőle elvárni, hogy úgy repüljön, mint a műanyag frizbik, de így is kellőképpen le lehet fárasztani vele a kutyát. Masszív, erős játék, de mint minden mást, ezt is szét tudja rágni kis kedvenced, ha egyedülhagyod vele.

A jelenlegi típus elsüllyed, ha átázik, de csapatunk már keményen dolgozik azon, hogy vizi játéknak is alkalmas legyen, miközben nem veszíti el a puhaságát. 🙂

Gumiabroncs kutyaágy

Ez a termékünk tényleg szinte 100%-ban újrahasznosított. A használt gumiabroncsot kivágjuk, hogy megfelelő formát kapjon, majd egy nagyon alapos tisztítás után lefestjük a kívánt színre. Amennyiben ezt vásárolsz, kérünk, hogy a megrendelés után írj nekünk az info@ronapet.hu címre, hogy megbeszélhessük az ágy színét. A párnát használt farmeranyagból varrjuk bele, itt jelenleg feketét vagy kéket választhatsz. A kutyaágyat kizárólag futárcég (dpd) igénybevételével szállítatjuk ki.

Természetesen Rockot nem fogod megtalálni a csomagban 🙂