Neves nyakörv

6 200 Ft7 500 Ft

Elfogyott

Puha és erős normál kivitelű neves nyakörv vidám színekben, melynek csak a képzeleted szabhat határt. Ha nem az itt található színekben szeretnéd, vedd fel velünk a kapcsolatot itt a chaten, emailben, vagy a facebook oldalunkon üzenetben.

Leírás

Egyedi neves nyakörv teljesen az ízlésedre szabva.

Megrendeléskor a megjegyzés rovatban tudod megadni a kutya nevét és a telefonszámot, amit a nyakörvre nyomtathatunk.

Puha és erős normál kivitelű neves nyakörv vidám színekben, melynek csak a képzeleted szabhat határt. Ha nem az itt található színekben szeretnéd, vedd fel velünk a kapcsolatot itt a chaten, emailben, vagy a facebook oldalunkon üzenetben. Igazán puha, drapp wellsoft béléssel készítjük el, hogy kényelmes legyen a kutyádnak, miközben az anyaga nagyon erős is. Természetesen a bélés anyagát is megváltoztathatod, ha te úgy kívánod, tudunk bele műszőrmét, polárt vagy a jól bevált softshell anyagot is varrni, ezeknél az anyagoknál kicsit nagyobb a mozgástér színek kapcsán is. Ebben az esetben – a sok különböző lehetőség egyeztetése miatt – azt javasoljuk, hogy ne itt, az áruházban rendelj, hanem írj nekünk közvetlenül az info@ronapet.hu email címre, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.
A neves nyakörv kizárólag kiváló minőségű, tartós anyagokból készül a Rona műhelyben. Mivel egyedi, kézi készítésű, ezért sosem készül két pontosan egyforma darab.

Így vásárold meg a neves nyakörvet:

Nem mindig kerül fel az áruházba rögtön minden elérhető szín, ezért ha valami mást szeretnél, érdeklődhetsz emailben is. Különböző méretű kutyáknak különböző szélességű anyagból varrott nyakörvet javaslunk, ha bizonytalan vagy, melyik lenne neked ideális, keress minket tanácsért bátran az elérhetőségeink valamelyikén. Ha ezzel kapcsolatban nincs külön igényed, az átlagos, 20 mm széles kivitelben fogjuk elkészíteni.

A neves nyakörv csak kis mértékben állítható a puha, vastag bélése miatt, valamint azért is, hogy állításnál se legyenek eltakarva rajta az adatok. Mindenképp mérd le a kutyád nyakát rendelés előtt, a termék teljesen egyedi, emiatt nem tudjuk díjmentesen cserélni.

Nyakörvek nem csak viselésre:

– Nagy tételben vásárolnál, ezért kedvezményt szeretnél? Írj az info@ronapet.hu címre egyedi árajánlatért.
– Viszonteladója szeretnél lenni a neves nyakörvnek? Keress minket a sales@ronapet.hu email címen, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Jobban szereted a hámot?

Legújabb fejlesztésünk a multifunkciós hám.

További információk

Méretek 10 × 10 × 5 cm
Méret

20-25 cm, 25-30 cm, 30-35 cm, 35-40 cm, 40-45 cm, 45-50 cm, 50-55 cm

Szín

Kék, Zöld, Narancs, Pink, Piros, Rózsaszín, Líla, Sárga